Hier en op onze website ’t Majeur doen we verslag van het bestaan aan boord en onze belevenissen, varend door Europa.

Voor een paar dagen een vaarvakantie bij ons aan boord, zie de website

Als je per email bericht wilt krijgen wanneer we een nieuwe blog toevoegen of de website hebben bijgewerkt stuur ons een mail via,
tmajeur@gmail.com, met als onderwerp "volgen".

zaterdag 17 april 2010

En dan nu zwerven

Vanavond is de laatste avond in de jachthaven van Wartena, morgen gaan we hier dan toch echt weg.
Eerst komt er nog iemand langs om te bespreken hoe we een deel aan het zonnedak willen en dan gaan we los.
Afgelopen weekend waren we in Amsterdam waar we nog net even allemaal leuke afspraken hadden. Onder andere waren we bij de halve finale van Emergenza, een grote (internationale) wedstrijd voor popgroepen waar ook Mondegreen (de band van Steven) meespeelde. Ze waren heel goed en gaan nu door naar de finale wat betekent dat ze 22 mei in de Melkweg in Amsterdam spelen.
We hebben in Amsterdam ook de opslag leeggehaald die we daar nog hadden en dat betekent dat we voor het eerst sinds 3 jaar, vertrek uit Naarden, geen externe opslag voor spullen meer hebben. We hebben geleerd om weg te doen en afscheid van dingen te nemen, vooral Rebecca had daar moeite mee, en dat is bevrijdend.
Terwijl wij ons vermaakten in Amsterdam verbleef Panache in een kennel in Wartena, het was de eerste keer maar hij vond het er duidelijk leuk. Er waren allemaal spaanse waterhonden en daar paste hij prima tussen.
Samen met de eigenaresse van de kennel hebben we hem helemaal kaal geschoren waardoor hij er nu meer uit ziet als een Dalmatiƫr dan als een Lagotto. Als het goed is groeien binnenkort al zijn krulletjes weer aan, daar gaan we dan maar van uit.

We zouden eerst al woensdag weg gaan maar Michel werd door Malka uitgenodigd om mee te gaan naar Jeff Dunham dus ging hij weer terug naar Amsterdam want die kans wou hij niet missen. Voor wie niet weet wie Jeff Dunham is zie youtube, hij is een geweldige stand-up comedian en buikspreker, de moeite om eens te kijken.
Hoe het vanaf nu met internet, en dus de mogelijkheid om te bloggen, gaat zullen we moet ervaren maar ik doe hier wel weer verslag.

1 opmerking:

  1. Hai Rebecca en Michel,

    Eindelijk weer eens naar jullie blog gekeken.
    Wat is er veel gebeurd.Leuk al die verhalen.
    Goed om 't in mei weer allemaal met eigen ogen te zien.

    't Wordt een mooi vaarweekend.
    Tot gauw, liefs,
    Marein

    BeantwoordenVerwijderen