Hier en op onze website ’t Majeur doen we verslag van het bestaan aan boord en onze belevenissen, varend door Europa.

Voor een paar dagen een vaarvakantie bij ons aan boord, zie de website

Als je per email bericht wilt krijgen wanneer we een nieuwe blog toevoegen of de website hebben bijgewerkt stuur ons een mail via,
tmajeur@gmail.com, met als onderwerp "volgen".

maandag 15 maart 2010

De nieuwe plek

Zoals te zien op de foto zijn we nu toch weg van ons mooie plekje en liggen we weer in een box tussen andere schepen.
Bij het verhuizen naar de nieuwe plek zijn we eerst naar het bunker station gevaren omdat de diesel bijna op was, deze koude winter hebben we een hoop verstookt en
we hadden gedacht dat we vanaf nu lekker kunnen varen en dat het mooier weer wordt, niets is minder waar. Harde wind en veel regen, tant pis!
We blijven wel heel hard aan het werk, Michel is begonnen met afwerken van de stuurhut en ik blijf overal schuren en schilderen. Het is ook hard nodig want er zijn geĆÆnteresseerden voor een paar dagen meevaren en dan moet alles natuurlijk af zijn.
We hebben bericht gekregen dat we komende winter een plek in Haarlem toegewezen hebben gekregen, in het Spaarne bij het Prieel (we moeten nog uitzoeken waar dat precies is) in het centrum van de stad.
De komende maanden kunnen we bedenken of we daar ook inderdaad gebruik van maken, we denken van wel.

Gelukkig is er voldoende tijd voor ontspanning en zie hier het bewijs dat ook ik in een koor zing, afgelopen zaterdag was onze eerste uitvoering in het bejaardenhuis in Burgum.
Optreden is toch anders dan een repetitie en sommigen van ons waren behoorlijk zenuwachtig. Het ging allemaal goed en we kregen luid applaus

2 opmerkingen:

 1. Lieve Rebecca en Michel,

  Er is weer een hele hoop gebeurd. De keuken zit er prachtig uit, ook met die kast naar de kamer. Grappig zoals Panache zich zijn eigen plek heeft toegeƫigend.

  We zien elkaar bij het concert.
  Liefs Marein

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Rebecca en Michel,

  Wat is jullie site mooi geworden en wat hebben jullie veel geschreven!
  Ik ben het heerlijk aan het bekijken en bewonderen.

  Nu zie ik dat jullie komende winter in Haarlem gaan liggen. Dat is goed nieuws, want ik woon in Haarlem en dan kunnen we vast een afspreken.

  Groetjes,
  Marischka

  BeantwoordenVerwijderen