Hier en op onze website ’t Majeur doen we verslag van het bestaan aan boord en onze belevenissen, varend door Europa.

Voor een paar dagen een vaarvakantie bij ons aan boord, zie de website

Als je per email bericht wilt krijgen wanneer we een nieuwe blog toevoegen of de website hebben bijgewerkt stuur ons een mail via,
tmajeur@gmail.com, met als onderwerp "volgen".

zaterdag 6 maart 2010

Het hok van Panache

We hebben een kast gemaakt aan de kopsekant van de keuken. Toen we de keuken plaatsten hebben we geen kast in de hoek gemaakt omdat we dat vanaf de kamer wilden doen. Daar is door Panache anders over besloten want hij heeft zich die hoek toegeëigend, daar ligt hij blijkbaar lekker rustig. De dagen dat Michel aan de kast werkte was Panache geheel van slag, hij was zijn huis kwijt en dreutelde steeds om Michel heen wachtend tot hij weer op zijn kussen terecht kon.
Er is voor hem nog een groot voordeel aan deze plek want vanaf dat wij de boot hebben heeft Panache een uitdrukkelijk vebod om in de keuken te komen, hij heeft dat ook nog nooit gedaan maar vanaf zijn nieuwe plek kan hij toch alles prima in de gaten houden, niet alleen in de kamer maar ook via de achterdeur in de keuken.

In de keuken zijn alle oude toilettegels verwerkt en op de nieuwe kast ligt het roze marmer dat uit de oorspronkelijke achterroef komt, we raken langzaam maar zeker door ons materiaal heen. We hebben nog 1 schuifdeur die tussen de gang en de salon komt.
Op de website heb ik een paar nieuwe foto's geplaatst in de map 'interieur'

2 opmerkingen:

  1. Marius & Liselotte7 maart 2010 om 13:04

    't Gaat er zo langzamerhand wel héél lekker gelikt uitzien bij jullie - en nu ook nog de Lundia! Volgens ons is nóg een reden waarom P. er graag ligt de prima melange van bekende geuren, toch ook nog een beetje Amstelveen. Hier blijven we doende met allerlei nuttigs en leuks. Desondanks hopen we jullie binnenkort weer te zien!

    BeantwoordenVerwijderen